27 Mar

Spelbolag med bäst bonus

Jag skrev tidigare om att betta på sport och tänkte här göra ett uppföljningsinlägg. Det gäller nämligen att hitta rätt spelbolag så att man får en bra spelupplevelse. Jag gillar spelbolagen som är generösa med bonusar och påhittiga med kampanjer. Detta är givetvis inte allt, men jag tänkte ändå fokusera på att ge lite tips för hur du känner igen en bra bonus.

Matchningsprocenten vid insättning

Ofta ser man insättningserbjudanden som matcher storleken på kundens insättning från 50 % upp till flera hundra %. Får du en insättningsbonus på 100 % som förmodligen är det vanligaste så får du alltså din insättning dubblad. En insättning på 100 kronor med en matchningsbonus på 100 % skulle alltså ge dig 100 kronor extra. En matchningsbonus på 200 % skulle ge dig 200 kronor extra och så vidare.Matchningsbonusen har nästan alltid ett tak. Taket brukar vara i storleksordningen 1000 kronor. Det kan dock både vara mer eller mindre. Taket är till för att man inte ska kunna få en i teorin oändligt stor bonus. Utan tak skulle man kunna sätta in 100 000 kronor och får 100 000 kronor extra i bonus vilket naturligtvis inte skulle vara hållbart för spelbolaget i fråga.

Flerstegsbonus?

Flera spelbolag jobbar med flera bonusar i olika steg. De flesta gör dock inte det. Kolla med ditt spelbolag om du kanske har multipla matchningsbonusar som väntar på dig och vilka villkor som gäller för varje eventuella bonus.

Att cleara sin bonus

En sak som man måste ha koll på när det gäller bonusar är att man måste se vad som krävs för att lösa ut bonusen. Det är väldigt sällan som man inte behöver göra någonting för att få ut bonusen. Med få ut bonusen menar jag alltså att göra den tillgänglig för uttag. Du kan nämligen inte bara sätta in 1000 kronor, få 1000 kronor extra och direkt ta ut totalt 2000 kronor. Du kan fortfarande bara ta ut dina 1000 kronor som du satte in. De övriga 1000 kronorna som du fått via matchningsbonusen måste du cleara genom att spela i spelbolaget. Det handlar kort och gott om att omsätta pengarna X antal gånger. Informera dig om hur många gånger du ska omsätta bonuspengarna innan du börjar spela med bonusen.