13 Feb

Ett snyggt mål

Igår var jag ute på ängen och spelade lite boll med mig själv. Det är något av de få saker som jag är riktigt bra på att göra ensam. Det kan vara lite svårt att inte känna sig som en märklig person som spelar fotboll helt själv. Men jag tycker att det är kul så vem bryr sig.Jag spelade med min favoritboll som är rätt skön. Jag köpte den för inte så längesedan för 199 kronor. Jag har en riktig skrytboll som jag sällan spelar med som är 100 gånger skönare dock. Det är VM-bollen från 2006 som heter Teamgeist som jag har. Det är en suverän boll, men jag lät den var hemma den här gången.Jag spelade hur som helst lite med mig själv och körde en del frisparkar. Det är bara en sådan sak som jag aldrig blir trött på. Jag kan skicka bollar i nät dag in och dag ut till solen går ned. Det är en av mina favoritsysslor. Efter kanske frispark nummer 30 fick jag till en drömträff. Från 25 meter ut drar jag en stenhård ytterskruv som går i höger stolpe och som sedan drar i vänster stolpe ni. Fantastiskt snyggt och jag önskar att jag hade det på film. Tyvärr har jag bara det på näthinnan. Men det gör ingenting. Jag har inget större behov av att visa upp min egen skicklighet. Jag är rätt nöjd med att få minnas det själv. Sedan är det inte så många som har vett nog att uppskatta ett fint mål heller. Såvida det inte är Zlatan som gör det då. Han kan göra en bredsida och så kommer någon nörd att producera ett filmklipp på 15 minuter som sedan delas 1 miljon gånger. Jag lär väl också dela det. Jag är inte missunnsam. Men det skulle så klart vara roligt om någon stod med kameran och filmade mina drömmål som kunde delas också!