16 Nov

För dig som följer Manchester United

Det var 1878 som järnvägsarbetarna i Newton Heath bildade klubben Newton Heath Lancashire & Yorkshire Railway Cricket and Association Football Club. Genom åren har klubben bytt namn två gånger. Första gången var 1892, då klubben bytte namn till Newton Heath FC. 1902 fick klubben sedan namnet Manchester United FC.

Världens största fotbollsklubb

Klubben har alltså en lång och gedigen historia och väldigt trogna fans. Här i Sverige finns Red Army supportrar med klubblokaler runtom i landet. Där kan du ta del av gemenskapen och åka på resor över till Manchester. Eller varför inte se Europafinalerna tillsammans med andra medlemmar.

Vi har genom åren dessutom haft en hel del svenskar som åkt över för att spela i den anrika klubben. Det är alltså inte helt utan grund som Manchester United har så pass många svenska supportrar.

Stötta klubben

Du som supporter är viktig. Besök Supportersplace på nätet och stötta din favoritklubb genom att köpa fotbollsprylar och merchandise. Du kan hitta allt från lagtröjor, huvtröjor och kepsar till muggar, posters och nyckelringar.

Om du själv kanske inte är så intresserad av fotbollsklubben, men känner någon som är ett stort Manchester United fan så kommer du här kunna hitta många riktigt bra presenter som garanterad kommer bli uppskattade.